El xef José Andrés col·labora amb 100 entrepans en l'incendi de la Vall d'Ebo
Els bombers del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant han rebut el sopar, preparat al restaurant La Escaleta
El xef asturià José Andrés, fundador del projecte de cuina solidari World Central Kitchen, ha col·laborat amb el restaurant La Escaleta de Cocentaina (Comtat), per a oferir 100 entrepans gurmet als bombers que treballen des de fa cinc dies a l'incendi de la Vall d'Ebo. Així, els hi han enviat diverses bosses amb el sopar d'aquesta nit, segons han informat des del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant.
El salvatge incendi forestal declarat dissabte a la Vall d'Ebo comença a cedir lentament, quan ja ha devorat 11.700 hectàrees de terreny en un perímetre de 80 quilòmetres, segons l'estimació feta aquesta matinada pel Consorci Provincial de Bombers d'Alacant. Després de tres dies molt complicats d'incansable lluita contra el foc, les condicions meteorològiques han millorat durant la vesprada de dimecres, amb una lleugera pluja sobre el municipi de la Vall d'Ebo, la baixada de les temperatures i millors condicions d'humitat.