WhatsApp permetrà videotelefonades amb 32 participants en tots els dispositius

Els usuaris podran veure qui té la paraula perquè es destacarà de manera automàtica i apareixerà primera en la pantalla

Imatge d'arxiu de Whatsapp
Imatge d'arxiu de Whatsapp / Efe

L'aplicació de missatgeria instantània WhatsApp ha introduït una sèrie d'actualitzacions en el servei de telefonades, entre altres un augment en el nombre de participants: des d'ara es podran fer videotelefonades fins amb 32 usuaris en tots els dispositius, una mesura que abans només estava disponible per als telèfons.

S'implementarà en les pròximes setmanes, juntament amb noves funcionalitats, com la pantalla compartida amb àudio. Segons WhatsApp, és ideal per a veure vídeos amb altres persones i permet compartir l'àudio quan es comparteix pantalla. Una altra és l'orador destacat: els usuaris podran veure fàcilment qui té la paraula, perquè la persona que parla es destacarà de manera automàtica i apareixerà primera en la pantalla.

"Des que presentàrem les telefonades de WhatsApp el 2015, continuem millorant esta funció: vam introduir les grupals, les videotelefonades i el suport multiplataforma, i hui tenim diverses actualitzacions que milloraran encara més les trucades en tots els teus dispositius", assenyala la xarxa de missatgeria.

L'àudio, encara pendent de millores

Quant a l'àudio, l'aplicació de missatgeria assenyala que continuarà treballant "sense parar" en la seua qualitat, així com en la del vídeo, perquè els usuaris facen telefonades més clares, estiguen on estiguen. Fa poc va llançar el codi MLow, que millora la confiabilitat de les telefonades. "Gràcies a esta millora, des del teu dispositiu mòbil podràs fer trucades sense interferències de soroll i ressò si l'entorn és sorollós, així com videotelefonades amb més resolució si la teua connexió és més ràpida", segons la companyia.

L'àudio sol ser més nítid, fins i tot si existeix poca connectivitat de xarxa o el dispositiu és més antic —apunta l'aplicació, que assegura: "Continuarem implementant millores en les trucades de WhatsApp perquè les teues trucades privades tinguen la millor qualitat estigues on estigues", ha assegurat la plataforma.

També et pot interessar

stats