WhatsApp afig filtres per a organitzar i gestionar millor els xats

Els usuaris podran triar entre tres categories de xat: "Tots", "No llegits" i "Grups", que apareixeran en la part superior de la llista de converses

Imatge d'arxiu de Whatsapp
Imatge d'arxiu de Whatsapp / Efe

La plataforma de missatgeria instantània WhatsApp ha anunciat aquest dimarts que ha habilitat filtres per a ajudar els usuaris a tindre els xats més organitzats, poder trobar de manera més ràpida les converses dels contactes i navegar a través dels missatges de manera més eficient.

Per a començar, els usuaris podran triar entre tres filtres de xat, que apareixeran en la part superior de la llista de les converses: "Tots", "No llegits" i "Grups", que es podran seleccionar amb només un toc. En "Tots" els usuaris tindran la vista predeterminada de tots els missatges. "No llegits" mostrarà missatges que estan marcats per l'usuari com a no llegits o que encara no estan oberts. "És l'opció perfecta per a quan es vol veure amb quines converses cal posar-se al dia, o quins cal respondre", segons ha indicat la plataforma en un comunicat.

Per altra banda, el filtre de "Grups" és una funció que organitzarà tots els xats en grup en un sol lloc. Per aquest motiu serà més fàcil trobar els favorits. Ací també s'inclouran subgrups de comunitats.

"Obrir WhatsApp i trobar la conversa adequada hauria de ser un procés ràpid, fluid i simple. A mesura que les persones fan cada vegada més coses en WhatsApp, és més important que mai poder accedir als teus missatges ràpidament", ha explicat la companyia, propietat de Mark Zuckerberg, fundador de Meta i també propietari d'altres xarxes socials, com Facebook.

Aquesta funció s'ha començat a implementar entre els usuaris aquest mateix dimarts i estarà disponible per a tots en les pròximes setmanes.

També et pot interessar

stats