Si vols estudiar FP, aquest és el web que has de mirar

La Conselleria d'Educació crea un nou portal per a difondre els estudis de formació professional en totes les àrees i especialitats

Mecànica reparant un cotxe
Mecànica reparant un cotxe / À Punt NTC

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha creat el nou portal web www.fpvalenciana.es amb l'objectiu de difondre els estudis de Formació Professional en totes les àrees i especialitats i les possibilitats de futur que ofereixen. El web està dirigit a l'alumnat i a totes aquelles persones que vulguen reorientar la seua vida laboral, segons Educació.

Què puc estudiar? On puc estudiar? A quins estudis puc accedir amb els meus estudis? Totes aquestes preguntes, i moltes més, tenen resposta en el web. A més, el portal incorpora un cercador de professions que ajuda a saber què s'ha d'estudiar per a tindre una formació adequada en el món laboral que li interessa a cada persona.

Tota l'oferta de titulacions de formació professional per al pròxim curs 2022-2023, que la Conselleria ha incrementat en 5.700 places noves, es presenta agrupada en àrees professionals, amb la intenció que aquella persona que tinga interés en un àmbit professional concret tinga una informació completa. Aquestes places estan repartides en 179 cicles formatius (23 d'FP bàsica, 58 de grau mitjà i 98 de grau superior), així com 23 cursos d'especialització.

Matriculació fins al 29 de maig

Aquest web és un complement de suport per a informar-se sobre què estudiar i on estudiar abans de sol·licitar plaça, en els centres educatius d'FP sostinguts amb fons públics, per al pròxim curs en el portal www.telematricula.es. En aquest sentit, la presentació de sol·licituds d'admissió telemàtica per al pròxim curs 2022-2023, tant en FP bàsica com en els estudis de grau mitjà i superior, i en els cursos d'especialització, serà del 19 al 29 de maig.

També et pot interessar

stats