Vint-i-cinc municipis encara superen una incidència de 500 casos per cada 100.000 habitants

Preocupen Aiora, Utiel i Alcalà de Xivert, que augmenten considerablement aquest factor.

El municipi d'Aiora a la Vall de Cofrents
El municipi d'Aiora a la Vall de Cofrents / Twitter: @AytoAyora

La Conselleria de Sanitat Universal ha actualitzat aquest matí la incidència de la Covid-19 per municipis. Les dades continuen reflectint un descens generalitzat dels contagis en la major part del territori. Destaca l'evolució favorable d'Elda i Monòver, al Vinalopó Mitjà, així com la de Benicarló i sobretot la d'Oriola, que no arriba als 50 casos d'incidència per cada 100.000 habitants.

No obstant això, a la Comunitat Valenciana encara es poden trobar vint-i-cinc municipis amb una incidència superior als 500 casos i, en molts, amb un risc elevat de contagi. A més, diversos municipis també presenten unes xifres preocupants d'una setmana a una altra pel considerable augment de la incidència. Un d'aquests és Aiora, a la Vall de Cofrents, que dobla les xifres respecte de l'anterior actualització i s'ha situat amb 1.091 casos per cada 100.000 habitants.

D'altra banda, Utiel; Alcalà de Xivert, al Baix Maestrat, i Xàtiva, a la Costera, continuen pujant i ja tenen una incidència de 737, 508 i 478 casos per cada 100.000 habitants.

Altres poblacions que també preocupen són Vila-real, a la Plana Alta, i Meliana, a l'Horta, que superen els 400 casos per cada 100.000 habitants en els últims catorze dies.

També et pot interessar

stats