Vint adults i sis menors, dos d'ells lactants, en dues pasteres que han arribat a Alacant

A les 26 persones les han rescatades aquest divendres, les ha ateses la Creu Roja i han quedat a la disposició de les autoritats administratives i policials

Un dels sanitaris de la Creu Roja acompanya dos dels menors que viatjaven en la pastera
Un sanitari de la Creu Roja acompanya dos menors arribats a la costa alacantina en pastera, en una imatge d'arxiu / Creu Roja d'Alacant

Vint adults i sis menors d'edat, entre ells dos lactants de quatre i dotze mesos, han sigut auxiliats aquest divendres quan anaven en dues pasteres pel Mediterrani enfront de la costa de la província d'Alacant, ha informat la Creu Roja.

La primera de les precàries embarcacions l'han albirada a una distància entre 2 i 3 milles nàutiques del penyal d’Ifac, a Calp (Marina Alta), amb nou homes a bord, un d'ells menor d'edat.

La segona l'ha interceptada Salvament Marítim amb setze persones, a unes 75 milles al sud-est del port d'Alacant: nou homes adults, dues dones i cinc criatures, de les quals dues són lactants. La resta de la xicalla rescatada té quatre, sis i huit anys.

A les 26 persones les han traslladades al port d'Alacant, on les ha ateses la Creu Roja abans de quedar a la disposició de les autoritats administratives i policials.

També et pot interessar

stats