Vilamarxant condemna amb silenci l’assassinat del nadó d’onze mesos

La Guàrdia Civil treballa amb l'única hipòtesi que la dona de 36 anys, ingressada a La Fe, és l'única autora de la mort del xiquet

Representants municipals i de les forces de seguretat concentrats, aquest dimarts al migdia, a les portes de l'Ajuntament de Vilamarxant per a condemnar els fets
Representants municipals i de les forces de seguretat concentrats, aquest dimarts al migdia, a les portes de l'Ajuntament de Vilamarxant per a condemnar els fets / À Punt NTC

Vilamarxant ha mostrat aquest dimarts la repulsa a fets com el que van tindre lloc ahir dilluns al municipi, quan una dona de 36 anys presumptament va degollar el seu nadó d’onze mesos abans d’intentar suïcidar-se. En el segon dia de dol oficial, els responsables municipals i part del veïnat s’han concentrat a les portes del consistori.

L’alcalde, Xavier Jorge, ha llegit un manifest en què expressava "un missatge sincer, contundent i clar de fets com aquest, que ens afecten a tots com a societat" i transmetia les condolences a la família del menor a qui, suposadament, va matar sa mare.

La dona, per la seua banda, continua ingressada a l’Hospital La Fe de València, on va ser traslladada des del lloc dels fets amb un politraumatisme. L’autoritat judicial ha decretat el secret del sumari.

L’alcalde d’aquest municipi del Camp de Túria ha assenyalat que l’ajuntament no tenia constància de cap situació anòmala en la família. "L’únic expedient que teníem és l’expedient de l’empadronament d’aquesta dona al municipi, de fa cinc anys", ha aclarit.

Fonts del cas han reconegut a Efe que l'única hipòtesi amb la qual treballa la Guàrdia Civil és que la mare és l’autora de la mort del xiquet d’onze mesos, per les evidències que han localitzat fins ara. 

També et pot interessar

stats