Una dona mata el seu nadó i després es tira des del terrat a Vilamarxant

Les primeres investigacions apunten que ha degollat el xiquet, d'onze mesos, al qual han trobat sense vida al traster

Un operari municipal abaixa les banderes de l'Ajuntament de Vilamarxant, en senyal de dol oficial, pel pressumpte crim del nadó d'onze mesos / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
27 de febrer 2023 - 13:40 Actualitzat: 05 d'abril 2023 - 13:21

Una dona de 36 anys ha matat presumptament el seu nadó, d’onze mesos, i posteriorment ha intentat suïcidar-se tirant-se pel terrat d'un edifici de Vilamarxant. Tot fa pensar que la dona ha degollat el seu fill amb un ganivet de cuina. La Guàrdia Civil ja investiga els fets i les circumstàncies en què ha mort el nadó, el cos del qual han localitzat en un traster del mateix edifici, com ha confirmat a À Punt l'alcalde, Javier Jorge.

El presumpte crim s’ha descobert després que la dona es llançara des del terrat de l'edifici. Quan la policia va acudir a assistir-la al lloc dels fets, prop del parc de Sant Blai d'aquest municipi del Camp de Túria, ha descobert el crim del menor. Els fets han tingut lloc cap a les deu del matí.

Fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències han confirmat que la dona presentava un politraumatisme i, després de ser estabilitzada pels sanitaris, ha sigut traslladada a l'hospital La Fe de València.

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació del succés i ha decretat el secret de sumari, segons ha informat l'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, en declaracions als periodistes. La mare, ha apuntat l’alcalde, es troba pel que sembla ferida de gravetat i, segons ha informat, no tenen constància que la dona haguera tingut antecedents ni per violència en l'àmbit familiar ni per intents de suïcidi. Jorge ha indicat així mateix que la dona feia poc temps que residia a Vilamarxant.

L'Ajuntament de Vilamarxant ha decretat aquest dilluns dos dies de dol i les banderes oficials onegen a mitja asta després de la mort del nadó. 

Un minut de silenci en memòria del menor

El consistori ha expressat el condol als familiars i amics del menor i ha convocat per a aquest dimarts a les 12:00 hores un minut de silenci a les portes de l'Ajuntament en la seua memòria.

"En el consistori lamentem el terrible succés i ens mantenim cautelosos per la gravetat del que s'ha viscut hui al nostre poble. Esperem que la Guàrdia Civil avance en la investigació i aclarisca les causes de la defunció del menor", ha explicat l'alcalde, Xavier Jorge.

També et pot interessar

stats