Vilafranca, escenari d’anunci perquè la gent compre roba d’abrigar al comerç local

Marie Claire grava una promoció en què el personal i el veïnat de l’Alt Maestrat participa de manera activa

Vilafranca, escenari d’anunci perquè la gent compre roba d’abrigar al comerç local / À Punt NTC

El fred ja toca a la porta, però s'ha fet esperar i la roba d'hivern no s'ha venut com s'esperava. Vilafranca, a l'Alt Maestrat, s'ha convertit en l'escenari d'una campanya perquè la gent compre la roba d'abrigar al comerç local.  

A Marie Claire graven una promoció en la qual treballadors i treballadores participen de manera activa i el municipi de l’Alt Maestrat s'ha convertit en la millor localització. "Hem volgut involucrar gent de l’equip i també del municipi", assegura la directora de màrqueting i comunicació de la companyia, Elena Ravello.  

El resultat serà un vídeo promocional en el qual racons emblemàtics del poble, espais de la fàbrica i els mateixos treballadors mostren tot el catàleg d'hivern i animen a comprar roba de la comarca. 

La idea sorgeix de la relació històrica del poble amb la tèxtil Marie Claire. La finalitat és l'objectiu comercial: potenciar la roba d'hivern ara que arriben uns mesos en els quals molta gent abaixarà la calefacció a causa de l'augment de les despeses.  

Aquest catàleg comercial obri les portes per a mostrar els racons i la gent del poble que fa possible la supervivència d'aquest sector tèxtil des de fa més de 100 anys.

També et pot interessar

stats