Vila-real suspén les classes la vesprada de dijous en tres col·legis per la presència d'ultres de l'Olympique de Marsella

L'alcalde decreta la suspensió en els col·legis Fundació Flors, Verge del Carmen i Sarthou Carreres pel partit de l'Europa League, declarat d'alt risc

Tanquen els col·legis com a dispositiu de seguretat pel partit de l'Olympique de Marsella

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha decretat la suspensió de les classes aquest dijous a la vesprada en els col·legis situats als voltants de l'estadi de la Ceràmica, amb motiu del partit que enfrontarà el Vila-real contra el Olympique de Marsella en els huitens de final de la UEFA Europa League, declarat d'alt risc, i per a garantir la seguretat.

D'aquesta manera, se suspenen les classes de la vesprada de dijous en els col·legis Fundació Flors, Verge del Carmen i Sarthou Carreres, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

La decisió s'ha adoptat, "atés que l'horari d'aquest partit de tornada serà les 18:45 hores i a les especials mesures de seguretat que s'estan prenent per part del Vila-real CF, així com dels cossos i forces de seguretat de l'Estat i de la Policia Local, en ser declarat partit d'alt risc, i considerant que tres centres educatius estan en els voltants de l'estadi", ha dit el primer edil.

La resolució té en compte, a més, l'informe de la Policia Local de Vila-real, que adverteix de la coincidència de l'arribada dels aficionats del Marsella amb l'eixida dels escolars i el consegüent trànsit que comporta.

Benlloch ha signat la resolució després de parlar prèviament amb els directors dels centres, la Inspecció Educativa i la directora territorial d'Educació de Castelló.

També et pot interessar

stats