Controlat el segon incendi en l'últim mes prop del cementeri de Sant Josep de Castelló de la Plana

Un mitjà aeri i sis dotacions dels bombers municipals han treballat en l’extinció d’un foc que ha generat una gran fumeguera

Incendi a Castelló de la Plana / À Punt NTC

Un mitjà aeri i diverses dotacions dels bombers municipals han treballat en l’extinció d’un incendi declarat este divendres a les 14:41 hores a les proximitats del cementeri de Sant Josep, a Castelló de la Plana. L'incendi s'ha donat per controlat a les 19:00 hores. Es tracta del segon que crema a la Quadra Borriolenc, quan fa just un mes que un foc situat a la part lateral del cementeri va obligar a confinar l’alumnat del col·legi Manuel García Grao i van haver de desallotjar huit persones d'un assentament. 

El Centre de Coordinació d’Emergències ha informat que en l’extinció de l’incendi, situat pròxim al col·legi Illes Columbretes, ha treballat un mitjà aeri dels Bombers Forestals de la Generalitat i sis dotacions dels bombers municipals de l’àrea de Seguretat de Castelló de la Plana. També s’han desplaçat agents de la Policia Local, agents de mobilitat i, preventivament, els serveis sanitaris. 

Foc declarat en les proximitats del Cementeri de Sant Josep de Castelló de la Plana
Foc declarat en les proximitats del Cementeri de Sant Josep de Castelló de la Plana

L’Àrea de Seguretat de Castelló ha apuntat que han tallat els accessos a la Quadra Borriolenc i a la zona del cementeri de Sant Josep. També ha afegit que no s'ha ordenat el desallotjament de cap vivenda, però sí que s'ha recomanat al veïnat que abandone aquelles pròximes al perímetre de l'incendi per risc d'inhalació de fum; una indicació que, diuen, molts ja han acatat.

També et pot interessar

stats