Mesures cautelars per a la cuidadora de l'ancià mort de Cullera i el capellà que la va recomanar

Se'ls ha retirat el passaport i han de compararéixer periòdicament al jutjat

José Félix, abans de morir, en una foto de la família / À Punt NTC

La jutgessa que investiga la mort de José Félix, un nonagenari de Cullera, ha imposat mesures cautelars a la cuidadora i al rector que la va recomanar a la família de l'ancià. Els dos estan imputats per provocar, presumptament, la mort de l'home i quedar-se amb sa casa i els seus diners.

Juan José, el seu nebot, ha assegurat que el seu oncle estava solter i vivia a soles. Com que s'havia fet molt major, la família va pensar de buscar alguna persona que el cuidara, moment en què el mateix nebot va decidir contactar amb el rector de la parròquia Sant Antoni de Cullera. Va ser el capellà qui els recomanà esta cuidadora. Ara se'ls investiga per haver-se quedat el pis i els diners de l'ancià. "En 17 dies ho havia fet tot", ha afirmat Juan José.

En eixe temps, José Félix havia canviat el seu testament a favor de la cuidadora i el capellà. En eixe temps, la Guàrdia Civil també acredita la compra de medicaments sedants. L'home ja no deixava entrar a casa els veïns de tota la vida. Finalment, va morir. El rector només va enviar un missatge en què avisava que havia faltat i que el soterrament era l'endemà. "Va arribar el sacerdot i no li va fer missa. En cinc minuts, fora", ha afirmat el nebot de la víctima.

Després, la família intenta entrar a la casa i comprova que havien canviat el pany. "La Guàrdia Civil va anar al pis i ella va traure el testament al seu favor", ha dit Juan José. Segons assegura, el sacerdot els va dir: "Vosaltres no teniu res perquè sou família de segona".

La cuidadora i el rector estan investigats per extorsió i homicidi. Se'ls ha retirat el passaport i han de compararéixer periòdicament al jutjat.

També et pot interessar

stats