Falsos ous batuts i robots que tiren canyes, entre les propostes del ftalks Food Summit de València

Fins a trenta empreses emergents punteres en innovació tecnològica es donen cita a la Marina per a parlar dels aliments del futur

Un robot serveix una cervesa / À Punt NTC

Fins a trenta empreses emergents punteres en innovació tecnològica es donen este dimecres cita a la Marina de València en un Fòrum Internacional sobre els aliments del futur. La tendència implica enganyar el paladar, reaprofitar els residus i incloure les noves tecnologies al món de l'alimentació.

En el Fòrum Internacional d'enguany molta atenció perquè les aparences enganyen, com una falsa, però cruixent cansalada. Està feta amb proteïna de pésols, texturitzat de soja i oli de gira-sol. 

Innovacions que ixen de la necessitat com un fals ou batut ideat en els fogons d'un prestigiós restaurant vegà de Madrid. “El 95% dels ingredients estan fets de proteïna de creïlla, oli de gira-sol i aigua”, explica Javier Redondo, xef del restaurant Frutas Prohibidas. 

I a este fòrum no es tira res. Tot té un doble ús, encara que no es menge. “Es pot veure com este paper és d’un material que està fet de taronja i un cendrer fet amb clòtxina en una impressora 3D”, apunta la treballadora de Sirope Lab, Alba Martínez. Per a digerir tanta modernitat, una canyeta, tirada per Kime, el primer cambrer robot humanoide natural de Sevilla.

També et pot interessar

stats