Detinguts un matrimoni i el fill de dèsset anys per vendre droga davant de menors a l'Alcúdia

La Guàrdia Civil desmantella tres plantacions de marihuana a xalets de luxe a Xiva, Paterna i Torrent i deté set persones

La Guàrdia Civil ha desmantellat tres plantacions de marihuana en xalets / Ministeri de l'Interior

La Guàrdia Civil de València ha detingut un matrimoni i el fill de dèsset anys per vendre droga a l'Alcúdia. La família la venia en presència de menors d'entre set i dèsset anys, a més d'utilitzar el mobiliari públic per a amagar la cocaïna i l'haixix.

Els investigadors, dins del pla per a combatre el tràfic de drogues, van localitzar un punt de venda molt actiu a l'Alcúdia, on este clan havia pres el control d'una part del barri on vivien.

En el registre es van intervindre 102 grams de cocaïna, alguns repartits en bossetes individualitzades de dosis destinades a la venda, així com embolcalls d'haixix, una bàscula de precisió i 3.805 euros en metàl·lic.

El matrimoni i els fills han sigut arrestats per un delicte contra la salut pública pel tràfic de drogues. Per als dos majors d'edat s'ha decretat l'ingrés a la presó preventiva.

Plantacions de marihuana

En una altra operació, la Guàrdia Civil ha desmantellat tres plantacions de marihuana a xalets de luxe i ha detingut set persones.

Les intervencions s'han fet a Xiva, Paterna i Torrent i s'hi han confiscat 2.700 plantes, 300 grams en cabdells i vora un quilo d'haixix.

Hi ha cinc persones més investigades en esta causa que instrueix un jutjat de Requena per delictes contra la salut pública i pertinença organització criminal.

També et pot interessar

stats