La campanya de la loteria de Nadal arranca en banyador

Amb les vacances i els seus desplaçaments, es dona l'oportunitat perfecta per a comprar loteria de Nadal d'altres llocs

Loteria Nadal

En algunes platges, este dijous, 11 de juliol, ja sona el soroll dels bombos de la loteria de Nadal. Amb les vacances i els seus desplaçaments, es dona l'oportunitat perfecta per a comprar loteria de Nadal d'altres llocs. És el missatge, a més, que han triat per a anunciar el començament de la campanya de la loteria, aprofitar per a comprar un dècim en eixe lloc d'estiu on som feliços. 

Salvador Malonda, gerent de l’administració El Duc de la Sort, declara que “d’ara en avant ja és un no parar”. Un comprador afirma que “cada vegada sembla que van abans, ja només falta el torró d'ací a un mes”. Este dijous, cinc mesos abans del sorteig, s'ha donat el tir d'eixida oficial de la loteria de Nadal. L'anunci d'enguany té com a protagonista un apartament de platja, i des del dia 1 de juliol està a la venda, però en les administracions afirmen que des de molt abans ja hi ha demanda, com corrobora Salvador:  “Des del mes de maig ja hi ha gent preguntant”.

Amb la calor, pot paréixer un poc estrany, però ja és tota una tradició. I a les destinacions turístiques, encara més. A l’administració de Benidorm afirmen que la venda de loteria de Nadal a Benidorm es fixa. El turisme és, per tant, un motor de la loteria de Nadal. En una administració de Gandia afirmen que fins a un 40% de la loteria de Nadal es ven a l'estiu. En qualsevol cas, encara falten cinc mesos i, com afirma este comprador, “cal guardar-la bé”.

També et pot interessar

stats