Vicent Inglada (UCE): "La rebaixa de la llum es notarà ja en el rebut del mes de maig"

El responsable dels consumidors recorda que la mesura serà efectiva durant un any, però que serà el primer pas per canviar la forma de facturar la llum

Inglada, aquest dilluns, en À Punt.
Inglada, en una imatge d'arxiu

El rebut de la llum del mes de maig notarà ja la rebaixa en el preu. Així ho ha dit Vicent Inglada, secretari de la Unió de Persones Consumidores de la Comunitat Valenciana, aquest dimecres en Les notícies del matí. Inglada ha mencionat que en el primer moment es beneficiaran de la mesura els consumidors que tenen la tarifa regulada (uns 10 milions de llars en tot Espanya) i els diferents sectors industrials. "Però a la llarga es beneficiarà tota la ciutadania, perquè açò suposa un revulsiu", ha afegit.

El responsable dels consumidors ha recordat que aquesta mesura serà efectiva en principi durant un any, però també ha afegit que serà el primer pas per canviar la forma de facturar la llum al consumidor final. Inglada s'ha mostrat molt satisfet amb una mesura que beneficia especialment els col·lectius i consumidors més vulnerables.

El responsable dels consumidors ha recordat que Espanya i Portugal pateixen la mancança de gas i carbó i confia en el fet que una mesura com aquesta afectarà el dia a dia de tots els ciutadans.

També et pot interessar

stats