Els viatges de l'Imserso començaran a vendre’s a la Comunitat Valenciana el 28 d'octubre

Enguany el programa ofereix 886.269 places, de les quals la meitat són per a turisme de costa peninsular

Una parella passeja per la vora de la mar a la platja de Ponent, Benidorm, en una imatge d'arxiu
Una parella passeja per la vora de la mar a la platja de Ponent, Benidorm, en una imatge d'arxiu / Joaquín P. Reina (Europa Press)

Els viatges de l'Institut de Majors i Serveis Socials (Imserso) començaran a comercialitzar-se el 26 d'octubre en deu comunitats i ciutats autònomes i el 28 en les restants, entre elles la Comunitat Valenciana, després que aquest dimecres hagen començat a enviar les cartes als pensionistes subscrits al programa.

Segons ha informat aquest dimecres l'Imserso, el 26 d'octubre comença la comercialització dels viatges a Aragó, Astúries, Castella-la Manxa, Catalunya, Galícia, Balears, Canàries, La Rioja, Navarra i País Basc, mentre que a la Comunitat Valenciana, Andalusia, Cantàbria, Castella i Lleó, Extremadura, Madrid, Melilla i Múrcia, els usuaris del programa podran accedir a la compra a partir del 28 d'octubre.

El grup turístic mallorquí Avoris treballa amb la idea que els majors puguen començar a viatjar al començament de novembre, segons ha explicat el president i conseller delegat, Vicente Fenollar.

L'institut de majors enviarà quasi tres milions de cartes, a raó de 200.000 diàries, dirigides als 4,219 milions de beneficiaris. Les reserves per als viatges a les costes peninsulars i insulars i els d'interior es podran fer a través de la pàgina web www.turismosocial.com, amb el DNI i la clau d'acreditació, o bé en qualsevol de les agències de viatge autoritzades només amb el DNI.

En aquesta edició el programa ofereix 886.269 places, de les quals un 50% (443.887 places) són per a turisme de costa peninsular; el 26% (230.039) es destinen a les costes insulars, i el 24% (212.343), al turisme d'escapada.

El programa comença després que la Justícia rebutjara a mitjan setembre els recursos que els grups Mundiplan, Seniorplan/Nautalia i Soltour havien presentat contra l'adjudicació de tots els lots a Avoris.

També et pot interessar

stats