El vent causa danys en set vehicles i caiguda de tanques, arbres i branques a Castelló de Plana, Benicarló i l'Alcora

L’Aemet informa que s’han registrat ratxes màximes de 126 km/h a Xert, 121 km/h a Llucena i 119 km/h a la Serratella

Ratxes de vent al Baix Maestrat
Ratxes de vent al Baix Maestrat / À Punt NTC

La Policia Local de Castelló ha intervingut en vora setanta incidències ocasionades per les fortes ràfegues de vent que s’han registrat aquest dimarts a la capital de la Plana Alta. En concret, han actuat en la caiguda de quatre tanques, tretze serveis estan relacionats amb caiguda de runes i altres objectes, i onze intervencions han sigut per caiguda de branques i arbres. A més, s'han fet vint serveis més a conseqüència del vent.

En un comunicat conjunt amb l’Ajuntament de Castelló de la Plana, el cos ha informat que fins a les 19:00 hores ha rebut seixanta telefonades i que set vehicles han registrat danys, majoritàriament a causa del desplaçament de contenidors.

Per la seua banda, el Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha informat que s'han fet cinc serveis relacionats amb el vent, referits a la retirada d'arbres a Ribesalbes i Onda, a la retirada d’un arbre a l’Alcora, al sanejament de xapes metàl·liques al mercat i a la retirada de plaques d’una nau, tots dos a Benicarló.

Per la seua banda, l’Agència Estatal de Meteorologia a la Comunitat Valenciana ha informat que s’han registrat ràfegues màximes a Xert (126 km/h), Llucena (121 km/h), la Serratella (119 km/h) i Sant Mateu i Xodos (113 km/h).

També et pot interessar

stats