Els veïns de la Malva-rosa de València convoquen protestes "de manera indefinida" per a reclamar "un barri digne"

L'associació veïnal Amics de la Malva ha convocat concentracions amb diferents activitats reivindicatives contra el negoci de la droga al barri

Membre de l'Associació Amics de la Malva
Membre de l'associació Amics de la Malva / À Punt NTC

Els veïns de la Malva-rosa convoquen protestes "de manera indefinida" per a reclamar "un barri digne". Les protestes s'iniciaran aquest dijous amb una cassolada en la seua lluita contra la droga. La protesta tindrà un caràcter periòdic. Cada quinze dies el veïnat organitzarà diverses protestes, segons han explicat en un comunicat. Entre les accions previstes, hi haurà un referèndum popular, tallers de pancartes i un concurs de nadales reivindicatives.

A la Malva-rosa el negoci de la droga campa pel barri, diuen, "i no permetrem que seguisca així. Cada dia que ens concentrem als quatre cantons és un colp que peguem al mercat de les drogues, un mercat que genera riqueses desmesurades i provoca la corrupció i la violència que són necessàries per a la protecció d'un negoci tan lucratiu", han expressat els veïns en el seu comunicat.

"A la Malva-rosa la lluita només acaba de començar. Estem orgullosos de viure en un barri obrer i el volem lliure de xacres i degradació. Sabem lluitar pels nostres drets i estem disposats a exercir el nostre legítim dret a la revolta".

Les conseqüències –han dit– les estan pagant les persones dependents i també els barris de la perifèria", ha assenyalat l'associació. Aquest dijous 4 de novembre s'informarà el veïnat sobre l'entrevista que està previst mantindre, els pròxims dies, amb la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, per a tractar diversos temes de caràcter urbanístic i d'infraestructures per al barri.

"A la Malva-rosa la lluita només acaba de començar. Estem orgullosos de viure en un barri obrer i el volem lliure de xacres i degradació. Sabem lluitar pels nostres drets i estem disposats a exercir el nostre legítim dret a la revolta", ha advertit l'organització.

Els Quatre Cantons, a l'avinguda de la Malva-rosa
Els Quatre Cantons, a l'avinguda de la Malva-rosa / À Punt NTC

També et pot interessar

stats