Els veïns del centre d’Alacant demanden l'Ajuntament per les conseqüències del ‘tardeo’

Asseguren que la saturació de soroll i públic a les terrasses els genera problemes greus de salut i provoca la despoblació de la zona.

Els veïns asseguren que la saturació de soroll i públic a les terrasses els genera problemes greus de salut
Els veïns asseguren que la saturació de soroll i públic a les terrasses els genera problemes greus de salut

La guerra per les conseqüències del tardeo a Alacant arriba als jutjats. Els veïns del centre de la ciutat han demandat l'Ajuntament per vulnerar els seus drets i no vetlar pels seus interessos. Asseguren que la saturació de soroll i públic a les terrasses els genera problemes greus de salut i provoca una despoblació gradual de la zona.   

Fins a 4.000 persones distribuïdes entre 10 carrers arriben a ser incompatibles amb el descans dels veïns de la rodalia del carrer de Castaños d'Alacant, les nits del cap de setmana.  

L'Associació de Veïns torna a dur l'Ajuntament als jutjats, al qual acusa de no prendre mesures i de vulnerar els seus drets. La salut dels veïns i la despoblació del centre encenen totes les alertes.

Els hotelers no neguen el problema, però consideren que els aldarulls i les molèsties no ixen directament dels clients que s'asseuen a les terrasses.

Els jutjats han admés a tràmit la demanda contra el consistori.  

També et pot interessar