El veïnat de Xest denuncia macrobotellots de moters sense mascareta

 Divendres a la nit la policia va posar vora un centenar de multes per no respectar les mesures anti-Covid, fer soroll o conduir sota els efectes de l'alcohol o altres drogues

q xest soroll

Enguany el públic ha tornat al Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valenciana a Xest (Foia de Bunyol), però la situació de pandèmia ha portat a prohibir que muntaren barres als carrers. Tampoc s’han autoritzat les revetles. A més, no s'hi pot acampar, els aforaments estan restringits i els bars i restaurants han de tancar abans de la una i mitja de la matinada.

Durant el cap de setmana s'espera l'arribada de més de 70.000 aficionats i aficionades. Des d'ahir està en marxa un dispositiu policial de més de 1.700 agents.

El veïnat, però, critica que no es complisquen les mesures sanitàries ni es respecte el seu dret al descans. Els agents van posar vora un centenar de multes per no respectar les mesures anti-Covid, fer soroll o conduir sota els efectes de l’alcohol o altres drogues aquest divendres a la nit. Per a evitar que es repetisca aquesta situació, es reforçaran els controls policials.

També et pot interessar

stats