Lecuona sorprén sota la pluja de Xest

Rossi, que protagonitza el seu últim gran premi com a pilot professional de MotoGP, no va voler arriscar

El pilot espanyol de Moto GP, Alex Rins, durant els entrenament en el circuit Ricardo Tormo
El pilot espanyol de Moto GP Alex Rins durant els entrenament en el circuit Ricardo Tormo / Kai Försterling (Efe)

El valencià Iker Lecuona ha sigut el més ràpid en la primera tanda de proves lliures de Moto GP en el Gran Premi de la Comunitat Valenciana, que es disputa aquest cap de setmana al circuit Ricardo Tormo de Xest.

No van tindre massa sort els pilots de MotoGP, que quan ja estaven amb el trage posat han vist com començava a ploure, primer lleugerament i després amb intensitat, sobre l'asfalt, un fet que ha obligat a canviar la configuració de les motos i ha propiciat un nombre destacable de caigudes.

Valentino Rossi, que protagonitza el seu últim gran premi com a pilot professional de MotoGP, no va voler arriscar i, amb només quatre voltes completades al traçat valencià, es va haver de conformar amb l'última posició de la classificació provisional.

Fernández i Guevara, líders en Moto2 i Moto3

Els espanyols Augusto Fernández i Izan Guevara, pilots formats també al Bressol de Campions, han dominat la primera tanda dels entrenaments en Moto2 i Moto3. 

Després de la tempesta arriba la calma i els pilots de Moto2 han aconseguit eixir a la pista sense que la pluja es convertira en un inconvenient i amb l'asfalt eixugant-se a poc a poc. Augusto Fernández ha doblegat l'estatunidenc Joe Roberts al final de la prova amb el valencià Héctor Garzó tercer.

El mallorquí Izan Guevara ha sigut l'encarregat de mostrar el camí als rivals en la primera sessió d'entrenaments de Moto3 amb un avantatge final de 48 mil·lèsimes de segon sobre el sud-africà Darryn Binder

També et pot interessar

stats