La 'last lap' de Rossi

L'italià correrà l'última carrera al Circuit Ricardo Tormo de Xest

Valentino Rossi en la roda de premsa de comiat
Valentino Rossi, en la roda de premsa de comiat

La carrera de Valentino Rossi en el motociclisme arriba a la fi. L'italià correrà per última vegada aquest diumenge al Circuit Ricardo Tormo de Xest, en el GP de la Comunitat Valenciana.

Però abans, els homenatges es van succeint. Aquest dijous Rossi ha posat amb totes les motos amb què ha competit, en una multitundinària roda de premsa davant de mitjans de comunicació vinguts des de tot el món.

Ho ha fet amb un somriure, agraint les mostres d'afecte a tots, i estant atent a tot el que li demanaven els periodistes i fotògrafs durant aquesta.

Però entre tots els homenatges, el que més vol Valentino Rossi és tindre la moto amb què va guanyar el Mundial amb Honda. En aquest sentit, Rossi ha dit: "He parlat amb Alberto Puig i li he demanat com a mínim la de 500, també perquè aquesta 500 és meua, és la moto que se suposa que Honda m'anava a donar i estava preparat per a portar-me-la, tenia el lloc reservat, però per alguna raó no va arribar la moto. Estaria content que canviaren d'idea i me la donaren. Assegure que la mantindria intacta, amb una temperatura perfecta i ocupant un lloc d'honor en ma casa".

Sobre la retirada, Rossi ha recordat que des d'Àustria, quan ho va anunciar, ha rebut "molts missatges de suport, sobretot de la resta de pilots, d'ara i d'abans, molts grans rivals, i això ha sigut fantàstic però sempre em vaig imaginar que arribaria el moment d'aquesta roda de premsa, sabia que havia d'arribar, i més fàcil a València, perquè és un lloc especial però al contrari, no especial", ha matisat.

També et pot interessar

stats