El veïnat de Sacanyet, Teresa i els llogarets d'Andilla regressa a casa

L’evolució favorable de l’incendi de Begís ha motivat aquesta decisió, anunciada aquest migdia

El veïnat de Sacanyet i Teresa comencen a tornar a les seues cases / À Punt NTC

L’evolució favorable de l’incendi de Begís durant l’última nit ha fet possible que el veïnat de Sacanyet, Teresa i de les pedanies d’Artaix, Osset i la Pobleta d’Andilla, que van ser evacuats dimecres passat, regressen a casa.

Així ho ha anunciat aquest diumenge el president de la Generalitat, Ximo Puig, després d’avaluar amb el post de comandament avançat de l’incendi forestal de Begís, a Xèrica.

Aquest dissabte, les veïnes i els veïns de Begís i Toràs van poder finalment tornar a casa amb un sentiment agredolç, l’alegria de veure el seu poble i les llàgrimes davant les ferides que deixa el foc, amb paisatges cremats i algunes propietats devorades per les flames.

En les últimes hores han participat en l’extinció del foc dotze unitats de bombers forestals, nou autobombes, quranta militars de l’UME, 21 mitjans aeris i diversos bombers, segons informen des del Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat.

Dues carreteres continuen tallades

Quant a l’estat de les carreteres afectades per l’incendi, la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, informa que a hores d’ara continuen tallades la CV-235 al seu pas per Viver, Teresa, Begís, Sacanyet i les Alcubles, i la CV-245 entre les Alcubles i Altura. 

També et pot interessar

stats