El veïnat del nucli antic d’Alacant acudirà als jutjats pel problema del soroll i el vandalisme

Després d'anys de queixes i denúncies, anuncien mesures judicials contra l'Ajuntament, si abans d'acabar l'any no soluciona aquest problema que els impossibilita descansar

Imatge d'actituds incíviques al nucli antic d'Alacant / À Punt NTC

Soroll insuportable, actituds vandàliques, consum de drogues i fins i tot, sexe el carrer. És el panorama amb el qual es troben cada cap de setmana els veïns i veïnes del nucli antic d’Alacant.

Una situació que ha dut a abandonar el barri a molt veïns, cansats de no poder descansar a la seua pròpia casa, després d’haver presentat 400 queixes per registre i una sol·licitud mensual per a reunir-se amb l'alcalde, Luis Barcala, tot sense resposta.

El primer edil, per la seua part, afirma que “no és la imatge que l'Ajuntament vol per a Alacant i encara menys per als veïns” i que per aquesta raó precisament "es va traure l’ordenança cívica". En aquesta línia, des de fa mesos la Policia Local munta un dispositiu especial a la zona les nits del cap de setmana per tal de previndre el botellot i controlar l'horari de tancament dels locals. 

Però això no pareix ser prou, i el veïnat, juntament amb els allotjaments turístics que veuen com els clients se’n van insatisfets, posen termini per a emprendre accions judicials contra l'Ajuntament. O actua abans que acabe l'any o presentaran un contenciós al jutjat.

També et pot interessar

stats