El veïnat de Montcada arreplega firmes per evitar que s'òbriga un saló de jocs prop de dos col·legis

Han assegurat que el nou negoci contradiu l’actual llei del joc de la Generalitat.

Foto: Imatge d'arxiu de màquines escurabutxaques / À Punt NTC

El veïnat de Montcada (Horta Nord) està arreplegant firmes per evitar que un saló de jocs òbriga al municipi. Han explicat a À Punt NTC que el nou negoci és contrari a la llei del joc de la Generalitat del juny passat perquè, precisament, està massa prop d’un parc i de dos col·legis.

“La llei ha de complir-se. Tenim un parc ací a menys de 15 metres, quan la norma sosté que ha d’estar a més de 500 metres”, ha denunciat Vicent Garcia, un veí de Montcada, davant de les càmeres d’À Punt NTC. D’altra banda, els col·legis estan a uns 250 metres del nou local d’apostes, quan, segons la llei, haurien de situar-se a una distància de 850 metres, cosa que fa suposar que la llicència d’aquesta sala l’haurien obtinguda abans d'entrar en vigor la nova llei del joc. 

En qualsevol cas, les persones que viuen a Montcada han expressat que l’experiència que tenen de l’altra casa d’apostes situada a la localitat no és molt bona. Per això, a banda de les firmes, no descarten organitzar mobilitzacions futures per a intentar evitar l’obertura del nou saló de jocs, que -insisteixen- no compleix l’actual llei del joc de la Generalitat. 

També et pot interessar

stats