El veïnat d’edificis amb revestiments com el de Campanar pren mesures de seguretat

L’Ajuntament de Torrent calcula que a la ciutat hi ha com a mínim una desena de blocs amb panells semblants

Un edifici de Mislata, de la mateixa constructora que la de Campanar / À Punt NTC

D'edificis amb revestiments com el dels blocs de Campanar n'hi ha molts. A banda del de Mislata, de la mateixa constructora que el que s'ha incendiat, en ciutats com València o Torrent, calculen que en tenen com a mínim una desena. 

La ràpida propagació del foc ha fet que alguns propietaris s'estiguen plantejant prendre mesures de seguretat. De fet, el veïnat d’un complex residencial de la zona de Corts Valencianes han demanat a la comissió fallera que planta falla en aquest encreuament que desplacen la zona de focs com a mesura de seguretat. 

Però la majoria del veïnat que viu en finques amb revestiments com els dels blocs que s'han cremat no vol ni sentir-ne parlar. En un edifici de Mislata, de la mateixa constructora que la de Campanar, decidiran aquest dimecres si contracten un vigilant les 24 hores. 

A Torrent, calculen que tenen com a mínim una desena d'edificis amb panells semblants. Fonts de l'Ajuntament confirmen que ja han sol·licitat la col·laboració del Col·legi d'Arquitectes per a redactar un informe tècnic que detalle quants edificis del municipi tenen el mateix revestiment que els blocs incendiats a València. Quan tinguen el document, el consistori torrentí l'enviarà a les comunitats de propietaris perquè prenguen mesures de seguretat.

També et pot interessar

stats