El veïnat de Castelló de la Plana es manifesta contra la conversió de l’avinguda del Lledó per a vianants

Consideren que els deixa sense accés a la ciutat i afirmen que no els han tingut en compte per a elaborar el projecte

El veïnat de Castelló de la Plana es manifesta en contra de fer per a vianants l'avinguda del Lledó / À Punt NTC

Veïns i veïnes de Castelló de la Plana s’han manifestat aquesta vesprada davant de la subdelegació del govern a la capital de la Plana per a mostrar la disconformitat cap a la reforma que planteja l’Ajuntament a l’avinguda del Lledó.

No estan d’acord amb la conversió d’aquest carrer per a vianants, perquè és una de les seues principals vies d’accés al municipi, i no poder travessar-la amb el cotxe els obligaria a fer una volta de més d’un quilòmetre. Així ho ha assegurat el president de l’Associació Plana Entrilles, Jorge Vegués, a À Punt NTC. Vegués també denuncia que l’alcaldessa, Amparo Marco, no els ha volgut rebre en cap moment, encara que li ho han demanat reiteradament i que el projecte s’ha fet “d’esquena al veïnat”. A més, considera que hi ha zones de la ciutat que necessiten més la inversió que es farà en aquesta obra.

L’advocat de l’associació, David Muñoz, ha explicat que ja han interposat un recurs contenciós administratiu perquè es paralitzen les obres, mentre es resol la demanda que han interposat, precisament perquè el consistori no els ha tingut en compte a l’hora d’elaborar el projecte, ni els l'ha mostrat en cap moment. Així –explica–, si finalment guanyen la demanda, les obres no s’hauran dut a terme, perquè no els val de res guanyar una vegada ja s’haja remodelat l’avinguda. 

Les obres de remodelació de l'avinguda del Lledó de Castelló per convertir-la en un gran espai de vianants han començat aquesta setmana. L'Ajuntament té previst fer dos quilòmetres i mig de carril bici, crear 430 places de pàrquing exterior i eliminar la barrera arquitectònica del jardí botànic de Rafalafena.

També et pot interessar

stats