El veïnat de la Campaneta reclama solucions per a acabar amb els robatoris i el tràfic de drogues

Es reuneixen amb la subdelegada del govern espanyol per a traslladar-li els problemes d’inseguretat ciutadana, que han augmentat en les últimes setmanes

Un cotxe de policia patrulla pels carrers de pedania oriolana de La Campaneta
Un cotxe de policia patrulla pels carrers de pedania oriolana de la Campaneta / À Punt NTC

El veïnat de la pedania oriolana de la Campaneta demana aquest dimecres solucions als problemes d’inseguretat que pateixen. Es reunirà amb la subdelegada del govern espanyol a Alacant, Araceli Poblador, per a acabar amb els robatoris, les agressions i el tràfic de drogues que acaben generant problemes de convivència i seguretat a la Campaneta.

A més, el veïnat d’aquesta pedania denuncia el tràfic de drogues a la menuda en la rodalia del nucli urbà, cosa que augmenta encara més la inseguretat ciutadana. La situació ha empitjorat, segons asseguren, des de fa unes setmanes.

De fet, a principis de mes el veïnat va denunciar públicament que, si bé fa deu anys que els robatoris i les amenaces castiguen aquest nucli de població, el nombre ha anat creixent en els últims mesos per un assentament al barri de La Zanja on es ven droga.

Només en 2020, es van fer huit intervencions per tràfic a la menuda en aquesta zona del terme d’Oriola.

Vist aquest augment de la inseguretat, en les últimes setmanes el veïnat ha fet sentir les seues queixes davant les administracions públiques en un intent per demanar mesures que garantisquen la seguretat i la convivència a la Campaneta.

La setmana passada el veïnat va explicar la situació davant la Junta Local de Seguretat d’Oriola. Des que van manifestar aquesta queixa, l'Ajuntament ha reforçat la presència policial.

També et pot interessar

stats