El veí de Borriana que denuncià un prostíbul a la seua finca diu que té por i que han robat la càmera

David explica que ha denunciat el robatori i que la càmera té "una targeta SD amb 8.000 o 9.000 imatges de la gent que entrava ací". Assegura que la situació li causa estrés i que vol vendre el pis

El veí assegura tindre por i que li han furtat la càmera de videovigilància / À Punt NTC

El veí de Borriana que ha denunciat l'existència d'un possible prostíbul enfront del seu pis assegura que té por i que es planteja vendre l'immoble.

Li han furtat la càmera de seguretat que tenia instal·lada a l'entrada del pis i, on estava, ara només queden uns cables. El dispositiu es va instal·lar el 2017 per a evitar ocupacions il·legals i tant dins com fora de la finca hi ha avisos que indiquen que s'activa per moviment.

David, que és també el president de la comunitat de veïns, ha explicat a À Punt que han robat la càmera, que té "una targeta SD amb 8.000 o 9.000 imatges de la gent que entrava". Unes imatges on apareixien el que David pensa que poden ser prostitutes i clients.

"Jo ja he presentat denúncia que m'han robat la càmera". I a partir d'ara, afirma que pot ser que "les imatges apareguen en internet no per part meua, sinó per part de qui haja robat la càmera".

Vol vendre el pis

Els vídeos es van penjar en internet durant uns dies, però les amenaces han continuat fins al punt que David es planteja vendre l'immoble. "No vull ni més càmeres ni pis ni més problemes. A mi aquesta situació em produeix estrés i insomni i me n'aniré d'aquest carrer o d'aquest poble.", ha dit. "Anit vaig estar pensant a vendre. He anat a diverses immobiliàries i ho malvendré".

No vull ni més càmeres ni pis ni més problemes. A mi aquesta situació em produeix estrés i insomni i me n'aniré d'aquest carrer o d'aquest poble

Segons ha relatat, ha arribat un moment en el qual entrar en aquest portal fa por i hi ha veïns que tanquen la porta amb clau per dins. Aquest veí diu que se senten frases com "quant em cobraràs, què em faràs" i diu que es van "ficant mà des que entren en el portal".

David assegura que només volen viure tranquils i que sobretot pateixen per les seues famílies. "Jo tinc una filla de dotze anys. En qualsevol moment te l'agafen, li tapen la boca i la fiquen en un cotxe".

També et pot interessar

stats