Un veí de Borriana grava i puja a internet imatges dels puters que acudeixen al prostíbul il·legal de la seua finca

Com que no aconsegueix tancar-lo per la via legal, ha instal·lat una càmera al replanell “per a acabar amb la clientela”

Un veí de Borriana denuncia un prostíbul clandestí / À Punt NTC

Desesperat i preocupat. Així diu estar un veí de Borriana des que va començar a sospitar que al pis del costat de casa s'havia instal·lat un prostíbul. Com a mesura dissuasiva, ha instal·lat una càmera a l'entrada de l'edifici i està publicant les imatges en internet. A pesar que s'enfronta a denúncies, l'home afirma que continuarà fent-ho fins que li ho prohibisca una resolució judicial. 

En declaracions a À Punt NTC, David assegura estar desesperat des que va començar a sospitar que a la finca on viu s'havia instal·lat un prostíbul. Afirma que al pis solen entrar entre quaranta i cinquanta persones cada dia i que, des de sa casa, escolta “vertaderes barbaritats”, com ara “quant em cobres” en el mateix replanell. “És vergonyós”, afig. A més, diu que a vegades s’equivoquen de timbre i toquen sa casa en compte de l’altre pis a hores intempestives de la matinada.

David, que és també el president de la finca, no ha trobat fins ara via legal per a tancar el negoci i, per aquesta raó, ha decidit exposar públicament la situació. Diu que ja no sap què fer i que l’única forma de parar-ho és “acabar amb la seua clientela”. Per això va aprofitar una càmera instal·lada el 2017 per a evitar ocupacions il·legals. Tant dins com fora de la finca hi ha avisos que la càmera s'activa per moviment. Les imatges gravades les publica en internet i, pocs dies després, a Borriana molts ja han identificat els protagonistes de les imatges. David ha comptat unes quaranta persones cada dia. 

La resposta ha sigut furtar-li la càmera, però assegura que no pensa parar fins que no li ho prohibisca un jutge i que tornarà a posar càmeres al portal. 

També et pot interessar

stats