1.500 valencians assisteixen a Lisboa a la trobada del papa amb els joves

Díhuit autobusos eixiran aquesta nit de València, Torrent, l'Alcúdia, Vilamarxant i Xàtiva per a participar en la Jornada Mundial de la Joventut 

Milers de pelegrins arriben a Portugal per a participar en Jornada Mundial de la Joventut
Milers de pelegrins arriben a Portugal per a participar en la Jornada Mundial de la Joventut / EFE

Vora 1.500 joves valencians parteixen aquesta nit cap a Lisboa per a participar en la Jornada Mundial de la Joventut. Per a això s'han previst díhuit autobusos que eixiran des de València, Torrent, Alcúdia, Vilamarxant i Xàtiva a partir de les 22 hores.

Durant la Jornada Mundial de la Joventut, que se celebra en la capital portuguesa de l'1 al 6 d'agost, i que reunirà més d'un milió de fidels, els assistents acudiran a tallers, dinàmiques i activitats que inclouran una trobada i una catequesi amb l'arquebisbe de València, Enric Benavent

El pelegrinatge valencià l'ha sorganitzat la Delegació d'Infància i Joventut de l'Arquebisbat de València, i els inscrits s'uneixen així als vora 40.000 pelegrins que fan que Espanya encapçale la llista de països amb major nombre de participació.

El papa confirma que assistirà a la cita amb els joves

El papa Francesc ha confirmat la seua presència en aquesta congregació amb els joves pelegrins, malgrat les complicacions de salut que va patir fa uns mesos.

També et pot interessar

stats