Els valencians i valencianes ja poden viatjar a les illes Balears sense PCR

A partir d'aquest diumenge la ciutadania de comunitats amb menor incidència, com la Comunitat Valenciana, podran accedir a l'arxipèlag sense aportar cap mena de prova negativa

Turistes a les Illes Balears
Turistes a les illes Balears

Les illes Balears adopten aquest diumenge noves mesures per a fer front a la Covid-19, que estaran en vigor fins al 5 de juny. Aquests nous requisits, que ja va avançar la presidenta balear, Francina Armengol, a la Fira Internacional de Turisme (Fitur), tenen com a objectiu reactivar el turisme de cara a l'estiu.

Per això, s'ha establit que els viatgers espanyols de comunitats amb incidència acumulada major a 60 casos per 100.000 habitants en 14 dies, hagen de presentar una prova d'antígens sense que siga necessària una PCR com fins ara. Tanmateix, no serà necessari que presenten cap test els turistes que procedisquen de regions amb una incidència menor de 60, com és la Comunitat Valenciana, que ara mateix se situa en 29,88 casos per cada 100.000 habitants.

Aquelles persones de tot el territori espanyol vacunades amb una o dues dosis en un marge de 15 dies mínim també podran entrar lliurement a les illes.

Entre les noves mesures que poden interessar als turistes de les illes Balears es troba el toc de queda, que passa a ser de 00:00 a 06:00 hores, les reunions socials limitades a sis persones en espais tancats i a huit a l'aire lliure i el tancament de la restauració a les 23:00, excepte a Formentera que és a les 23:30.

Fins ara, qualsevol passatger resident en una altra comunitat autònoma havia de portar una PCR negativa per a entrar a l'arxipèlag. Ara, amb aquests canvis, el govern Balear pretén facilitar la presència de turistes espanyols a les illes i reactivar l'economia d'aquest sector.

També et pot interessar

stats