El valencià Manuel Cuadrado, millor professor universitari a Espanya

Exerceix com a titular de la Facultat d'Economia de València i fins ara havia quedat finalista en dues edicions anteriors

El professor valencià Manuel Cuadrado / À Punt NTC

Dels 230.000 docents i investigadors censats el curs passat a tot Espanya segons fonts ministerials, el professor valencià Manuel Cuadrado ha sigut considerat el millor. Exerceix com a titular de la Facultat d'Economia de València i fins ara havia quedat finalista en dues edicions anteriors. “Arribar fins ací ha suposat molt de treball i esforç però també passió i creativitat”, assegura el docent.  

Anomenats els Goya de l'educació, aquest reconeixement compta amb un plus, i és que la candidatura la presenta el seu alumnat. Això prova el valor meritori d'un treball en l'ensenyament de tres dècades on cap dia en l'aula ha sigut igual. “L’alumnat és el primer beneficiari de l’actitud del professor de respecte a la docència, sempre buscant la innovació”, explica Paco Muñoz, degà de la Facultat Economia. 

Professor del departament de Comercialització i Investigació de Mercats, les seues classes dinàmiques, àgils i inspiradores són una aventura educativa en què l'única prohibició és l'avorriment i l'única llei imprescindible, l'exigència. 

De la matèria aspra inicial ha acabat fent un guió detallat i canviant. Un dia aparegué amb un meló d'Alger i ho va explicar. Ha combinat tècniques pedagògiques amb el piano al costat i mai fa de policia en classe. 

També et pot interessar

stats