València instal·larà radars en els trams més conflictius de la ciutat

El regidor de Mobilitat ha anunciat la compra d'un radar amb diferents estructures per a anar alternant-ne la ubicació

Imatge d'arxiu d'un radar mòbil
Imatge d'arxiu d'un radar mòbil / Europa Press

El regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de València, Jesús Carbonell, ha informat este dimarts que el consistori ja ha licitat la compra d'un radar de velocitat amb diferents estructures per a anar canviant la ubicació segons les necessitats que sorgisquen a la ciutat.

"Estem encara en fase de presentació d'ofertes, crec que queden dos o tres dies", ha precisat Carbonell en declaracions als periodistes en ser preguntat per les queixes del veïnat de la Ronda Nord després que diumenge un vehicle atropellara un menor de huit anys i pegara a fugir a gran velocitat.

El veïnat reclama mesures perquè en eixe tram molts conductors agafen velocitat quan ixen del túnel i passen el radar, per la qual cosa demana també que el semàfor, que està sempre en intermitent facilitant el pas dels conductors, es pose en roig.

El regidor de Mobilitat ha indicat sobre este tema que l'Ajuntament de València, "abans d'este fatal accident", havia adoptat mesures i licitat la compra d'un radar amb diferents estructures per a col·locar-lo en diversos llocs, segons les necessitats.

"Estem encara en fase de presentació d'ofertes i a continuació, quan rebem el radar i els corresponents calaixos, els instal·larem en diferents punts de la ciutat", ha assenyalat.

"Som conscients que hi ha determinats trams en els quals alguns conductors, incívics, incompleixen la normativa i està en el nostre ànim acabar amb ells", ha afegit Carbonell.

Respecte a l'atropellament del menor, el regidor ha informat que s'està "avançant" en la investigació i s'ha mostrat convençut que es localitzarà els infractors, que "han comés un dels delictes més reprovables, que és l'omissió del deure de socors". "Com a ésser humà això em sembla quasi el pitjor", ha conclòs.

També et pot interessar

stats