València i Alacant, entre les quinze ciutats espanyoles més 'instagramejades' per Nadal

L'arbre de la plaça de l'Ajuntament del Cap i Casal i l'enllumenat dels carrers alacantins són les principals atraccions de la llista

Les llums decoren la plaça de la Reina de València
Les llums decoren la plaça de la Reina de València / Ajuntament de València

València i Alacant figuren entre les quinze ciutats espanyoles més fotografiades en Instagram per Nadal, una llista que encapçalen Madrid i Vigo. El rànquing, elaborat per la plataforma de reserva d'activitats Musement, ha recopilat una classificació amb els municipis més fotografiats en la xarxa social.

De la ciutat de València, la cinquena en la llista, es destaca l'arbre de Nadal de la plaça de l'Ajuntament, on també està instal·lada la tradicional pista de gel. Altres dues parades “imprescindibles” són el Betlem de la plaça de la Reina i el mercat nadalenc en la Ciutat dels Arts i les Ciències. A Alacant, la número deu, atrauen les càmeres els 2,6 milions de LED que decoren els principals carrers i places de la ciutat.

Amb més de 65.000 mencions en Instagram, Madrid lidera el rànquing de ciutats més populars durant Nadal. L'enorme avet gegant de la plaça d'Espanya, la gran bola del carrer Alcalà i la nina lluminosa són els grans protagonistes del període festiu.

En segon lloc es troba Vigo, que s'ha convertit en els últims anys en un dels referents nadalencs d'Espanya i la seua popularitat no para de créixer. Entre els adorns més vistosos destaquen la roda de fira gegant al'Albereda, el castell lluminós a Policarpo Sanz o el ninot de neu a García Barbón.

Les altres ciutats que formen part de la llista són Sevilla, Barcelona, Màlaga, Múrcia, Saragossa, Granada, Alacant, Valladolid, Bilbao, Oviedo, Còrdova i Gijón.

També et pot interessar

stats