La vaga de controladors aeris no afecta la Comunitat Valenciana

No s’ha cancel·lat cap vol a l’aeroport de Castelló, al de València ni al d’Alacant-Elx

La vaga de controladors aeris no afecta la Comunitat Valenciana

La vaga a les torres de control privatitzades en diversos aeroports espanyols convocada pels sindicats CCOO i USCA aquest dilluns no ha cancel·lat cap vol a València, Alacant-Elx ni Castelló de la Plana, segons han informat Aena i Aerocas.

A l'aeroport de Castelló, els dos vols regulars programats amb Madrid i Brussel·les s'han operat amb normalitat, han informat d’Aerocas. Tampoc als aeroports de València i Alacant-Elx Miguel Hernández hi ha hagut cap cancel·lació de vols, ha indicat Aena.

Fonts de les dues empreses afectades, Saerco i FerroNats, dels sindicats convocants i del gestor del trànsit aeri a Espanya, Aena, coincideixen que aquesta protesta, en demanda de majors salaris, no ha tingut cap efecte a Espanya en els vols ni en els usuaris finals. De fet, els serveis mínims establits pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana oscil·len entre el 18% i el 84%.

Fonts de Saerco han assenyalat que tots els serveis s'han obert en l'hora prevista i sense cap retard, de manera que es treballa amb normalitat als aeroports les torres dels quals són operades per aquesta companyia.

FerroNats, per la seua banda, explica que la companyia ha organitzat el treball i les plantilles d'acord amb els serveis mínims establits per Transports i no hi ha cap afectació als usuaris finals.

També et pot interessar

stats