La UPV celebra la Fira de Màsters Universitaris amb més de 1.400 ofertes d'ocupació

Més de 175 empreses participen en aquesta edició del Fòrum d'Ocupació

La UPV celebra la Fira de Màsters Universitaris amb més de 1.400 ofertes d'ocupació / À Punt NTC

La Universitat Politècnica de València (UPV) celebra la Fira de Màsters Universitaris, una cita que busca ajudar a decidir el futur formatiu i professional. En aquesta trobada, representants de prop de 70 màsters informen a través de xarrades en línia i presencialment dels seus continguts i propostes.

Des de dilluns s'estan impartint les xarrades en línia i aquest dimecres s'ha oferit atenció presencial en el Fòrum d'Ocupació, segons ha informat la UPV en un comunicat. L'assistència a la fira és d'entrada lliure i gratuïta. La programació i localització estan disponibles en la pàgina web feriamasteres.upv.es.

La institució acadèmica ha indicat que més de 175 empreses participen en aquesta edició del Fòrum d'Ocupació, en la qual les persones assistents podran aspirar a alguna de les més de 1.400 ofertes d'ocupació que s'ofereixen en la que és "una de les fires universitàries més importants d'Espanya".

La UPV ofereix prop de 90 màsters universitaris en àmbits diversos com la producció, la innovació i el disseny industrial; la informàtica, les telecomunicacions i la intel·ligència artificial; la construcció civil i l'arquitectura; l'eficiència energètica; la gestió ambiental, marina i de muntanyes; la innovació en agricultura, ramaderia i aqüicultura; l'organització i gestió empresarial; la comunicació; la cooperació al desenvolupament; i la creació, conservació i gestió artística i cultural.

Aquesta institució ha recordat que el rànquing Xangai la considera "la millor universitat tecnològica d'Espanya" i ha apuntat que és "l'opció que trien milers de persones per a definir el seu futur professional".

"Els màsters universitaris tenen preus públics i permeten optar a beques oficials per a finançar els estudis", a més de puntuar "per a oposicions i es poden continuar amb estudis de doctorat", ha agregat la UPV.

També et pot interessar

stats