Una vintena d’artistes creen el primer “lobby de ments creatives valencianes”

Creative Mafia agrupa talents de la fotografia, el disseny, i la creativitat en general en l’històric Café Madrid de València.

Presentació del projecte a Café Madrid
Presentació del projecte a Café Madrid / 43LECLIKPHOTO

Una vintena de joves talents han posat en marxa el projecte Creative Mafia en l’històric Café Madrid de València, on volen crear “el primer lobby de ments creatives valencianes”.

Són artistes que es dediquen a la fotografia, al disseny, i, en definitiva, a la creació en moltes de les seues formes, i que ara es trobaran en “aquell mític lloc on es reunien els últims bohemis” en un moviment que, com defineixen des del col·lectiu, reuneix totes aquelles joves ments creatives que pensen en gran i que fan que València siga un focus de talent”.

Per a formar part “només cal voler i ser admés per la resta dels seus membres”, però abans “passar pel filtre” dels seus impulsors: el periodista de moda i fundador de Chapelle Magazine, Eduardo Jayricovich; la dissenyadora de 404 Studio, que ve de MBFW Madrid, Anaïs Vauxcelles, i la periodista i influencer Marta Handrich.

Asseguren que tornen a obrir un espai que va ser testimoni de tertúlies intel·lectuals, guateques i fins i tot alguna conspiració, i que “Café Madrid és moltes coses, però sobretot és un reflex de la renovació de la ciutat”. És per això que ara esperen reprendre el seu esperit, i alhora València desperta.

També et pot interessar

stats