Una vintena d'alumnes confinats per un brot de covid a l'Olleria

Una vintena de menors continuen confinats després de l'alta de quatre de les sis classes afectades

Veïns de l'Olleria a les portes del centre de salut del municipi / À Punt NTC

Una vintena d'alumnes de l’escola Isabel la Catòlica de l'Olleria (Vall d'Albaida) es troben confinats per un brot escolar que ha afectat els dos centres educatius del municipi, segons l'última actualització de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. De fet, als dos col·legis del municipi, el col·legi Sanchis Guarner i l'Isabel la Catòlica, la infecció va provocar que sis classes hagueren de confinar-se. Encara que aquest dimarts va finalitzar el confinament de les quatre classes del Sanchis Guarner, continuen confinades dues classes de l’escola Isabel la Catòlica amb 20 menors positius.

Pel que fa a transmissió en la població general de l'Olleria, el nombre de positius a hores d'ara arriba als 90 casos i, segons expliquen des del centre de salut del municipi, cada vegada dia se suma una mitjana de sis positius més. La incidència acumulada és de 1.086 casos per cada 100.000 habitants, només aquest dimarts al centre de salut de la localitat es feren 70 PCR.

303 aules amb algun positiu a tot el territori

Segons les dades de la Generalitat, actualment la xifra de contagi de covid-19 a les escoles se situa en 303 aules amb algun positiu en tot el territori. L’última actualització de la Conselleria de Sanitat mostra quatre brots de covid que afecten diversos centres educatius de Torrevella, Sant Vicent del Raspeig, Monòver i l’Olleria.

També et pot interessar

stats