Detingut un home després d'atacar i ferir amb una botella la exparella a València

La Policia Local ha detingut el presumpte agressor i la dona ha sigut traslladada a un hospital de València

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta
El 016 és el telèfon d'atenció gratuïta a víctimes de violència de gènere / À Punt NTC

Agents de la Policia Local de València han detingut un home d'uns 30 anys per presumptament amenaçar i agredir amb una botella la seua exparella, una dona de 32 anys, que ha hagut de ser traslladada a un hospital de València amb una ferida oberta d'uns sis o set centímetres.

Els fets van tindre lloc al voltant de les 4 de la matinada d'aquest dissabte, en un pub del carrer del Brasil, al barri de l'Olivereta, on es trobava la víctima i fins on es va desplaçar el presumpte autor de l'agressió masclista. En un moment donat, l'home va començar a insultar i amenaçar la dona, li va propinar diverses punyades i va agafar una botella del sòl amb la intenció de clavar-li-la diverses vegades. Finalment, va agredir-la amb la botella, i li va provocar una ferida oberta de sis o set centímetres en la zona de l'axil·la.

Una patrulla de proximitat de Campanar i una altra del grup GAMMA de la Policia Local es van desplaçar al lloc i van desplegar un dispositiu per a donar amb el parador del presumpte agressor. Finalment, l'han localitzat i detingut en la zona de Tres Forques, juntament amb diversos amics que, pel que sembla, li havien aconsellat que s'entregara a la Policia.

També et pot interessar

stats