Una disputa per diners a Alaquàs acaba amb dos detinguts i dos ferits

Els atacants assaltaren una vivenda per a cobrar-se un deute i agrediren amb arma blanca els residents, un dels quals està hospitalitzat

Un agent de la Policia Local d'Alaquàs (arxiu)
Un agent de la Policia Local d'Alaquàs (arxiu) / Ajuntament d'Alaquàs

La Policia Nacional ha detingut a Alaquàs (Horta Sud) dos homes per violació de domicili i lesions després de protagonitzar una baralla amb arma blanca que s'ha saldat amb dos ferits, un d'ells hospitalitzat. És el segon incident d'aquestes característiques que ocorre a la comarca durant el cap de setmana, després d'altre altercat multitudinari a Sedaví, on hi ha nou persones arrestades i un jove va patir lesions greus per arma blanca.

La baralla a Alaquàs va tindre lloc a les 19:20 hores de diumenge, en un domicili prop del carrer de Sant Lluís Gonzaga. Els dos individus detinguts, un de 47 i un altre de 26 anys, van irrompre en la casa per a cobrar un deute. Enmig de la discussió, atacaren els residents, dos homes més, amb un ganivet i un tornavís, respectivament.

Un dels ferits presentava laceracions amb sang en la cintura i l'altre talls en els dos avantbraços, per la qual cosa van avisar una unitat del SAMU. L'equip mèdic va assistir les víctimes i va traslladar el que tenia els talls a l'Hospital General Universitari de València en una ambulància de suport vital avançat.

La Policia Local d'Alaquàs va detindre un dels dos agressors pocs minuts després de l'incident, mentre que a l'altre l'arrestà la Policia Nacional cap a les nou de la nit en un altre punt del municipi. Les diligències d'investigació continuen obertes per a aclarir les circumstàncies en què s'han produït els fets.

També et pot interessar

stats