Nou detinguts en una baralla multitudinària amb un ferit per arma blanca a Sedaví

Un jove resulta ferit greu en el pit i l'abdomen en defendre una xica que estava sent víctima d'una agressió per part de la seua exparella

Detenció de l'agressor per part dels agents
Detenció de l'agressor per part dels agents / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut nou persones després d'una baralla a Sedaví, entre elles un menor de dèsset anys per apunyalar un altre jove que va patir ferides greus per arma blanca en defendre una xica que estava sent víctima d'una agressió per part de la seua exparella.

Els fets van tindre lloc de matinada en eixir d'una discoteca, on havia anat la jove, de dènou anys, a celebrar el seu aniversari en companyia d'un grup d'amics. Allí s'havia trobat per casualitat la seua exparella, que li va insistir en diverses ocasions perquè se n'anara amb ell, però ella s'hi va negar.

Quan se n'anava de la discoteca la seua exparella i els seus amics estaven esperant-la a l'exterior i, sense mitjançar paraula, aquest va assestar dues punyades a l'acompanyant de la jove.

Al cap de pocs minuts, l'exparella va tornar al lloc on estava la jove i li va propinar una punyada en la cara. Entre tots dos es va interposar un xic de 23 anys, al qual també van començar a agredir l'exparella de la xica i els seus amics.

A l'agressió es van anar sumant altres joves que estaven al lloc, amb barres, armes blanques i botelles de vidre, que van continuar causant lesions al jove després de resultar ferit per arma blanca en el pit i l'abdomen.

A l'hospital, la xica va confessar als agents de la Guàrdia Civil que la seua exparella ja l'havia colpejada durant una discussió en una altra ocasió, però que no va denunciar els fets.

Els nou detinguts, amb edats compreses entre els 17 i els 39 anys

La Guàrdia Civil va detindre entre els dies 20 de setembre i 4 d'octubre els participants en l'agressió, amb edats compreses entre els 17 i els 39 anys.

Al menor se'l considera autor material de l'agressió amb arma blanca i se li imputa un delicte d'homicidi dolós amb resultat de lesions i, per orde de la Fiscalia de Menors de València, ja ha ingressat en un centre de menors.

Respecte a l'exparella de la xica, se l'acusa d'un delicte de lesions en l'àmbit familiar i dos delictes de lesions, i l'autoritat judicial ha acordat una orde d'allunyament respecte a les seues víctimes.

Les diligències han sigut entregades en el jutjat de primera instància i instrucció número 4 de Catarroja i la Fiscalia de Menors de València.

També et pot interessar

stats