Un veí de Villena denuncia discriminació en la poda dels arbres

Els arbustos li impedeixen veure l'entrada de Moros i Cristians des del balcó

Els arbres no li deixen veure l'entrada de Moros i Cristians / À Punt NTC

Un veí de Villena ha presentat davant el Síndic de Greuges una queixa contra l'Ajuntament perquè considera que s'ha actuat de forma discriminatòria en la poda dels arbres del municipi: els arbres li impedeixen veure l'entrada de Moros i Cristians des del balcó.

Després de presentar una sol·licitud al consistori en què demanava podar les branques dels arbres, Fernando Velasco, veí de Villena i afectat pels arbustos, assegura que va rebre contestació des de la regidoria de Medi Ambient, en la qual confirmaven que no estava previst podar abans de les festes de Moros i Cristians del municipi. "Alhora que ens deien que no s'anava a podar, s'estaven podant" els arbres en la vorera d'enfront de sa casa, ha declarat Velasco.

Per això, ha portat el cas al Síndic de Greuges, qui ha admés la queixa per discriminació. Les desfilades comencen aquest cap de setmana, però, i ja no hi ha temps per a solucionar-ho. "No veurem arribar i eixir les esquadres, sinó simplement el moment de passar per davant de l'entresol i una part molt curta", ha explicat el veí.

També et pot interessar

stats