Un veí de huitanta-dos anys, ferit per l'envestida del bou en corda d'Ontinyent

L'home, resident en un centre de la tercera edat de la localitat, ha ingressat a l'hospital amb politraumatismes i contusions

Vídeo de l'envestida del Bou en Corda d'Ontinyent a un veí de 82 anys / Televisió d'Ontinyent / À Punt NTC

Un home de huitanta-dos anys va resultar ferit diumenge durant la celebració del bou en corda d'Ontinyent (Vall d'Albaida). Un dels animals de la vesprada va enganxar per darrere l'ancià, quan l'home buscava recer. L'animal va alçar més d'un metre la víctima, que va caure a plom a terra.

L'home va rebre una primera assistència del dispositiu sanitari desplegat amb motiu de la festa i va ser traslladat posteriorment a l'Hospital d'Ontinyent amb traumatisme frontal i occipital esquerre al crani, diverses contusions i un tall a la mà. Continua ingressat en observació, però el seu pronòstic és favorable, segons han indicat fonts del centre hospitalari.

Segons ha pogut saber À Punt, l'home ferit viu en una residència de la tercera edat del municipi i suposadament havia eixit a passejar. En les imatges es pot comprovar com camina amb dificultat per dins del recinte, quan intenta accelerar la marxa per a evitar l'enganxada.

Cal recordar que en la tradició del bou en corda d'Ontinyent, la punta de les banyes es cobreix amb unes boles de cuir, una protecció que aparentment ha minimitzat les conseqüències de l'envestida.

La tradició d'Ontinyent és una de les últimes de la temporada de bous al carrer de la Comunitat Valenciana, que enguany ha sigut la més accidentada des que hi ha registres, amb el rècord negatiu de nou víctimes mortals en els festejos.

També et pot interessar