Un veí d'Alacant denuncia amenaces i coaccions d'una empresa de desocupació

L'home està pendent de desnonament des que un fons voltor va adquirir l'habitatge on viu de lloguer amb la seua dona

Els dos homes enviats per l'empresa de desocupació mentre cridaven al veí i li demanaven que desallotjara sa casa / À Punt NTC

Un veí d'Alacant ha denunciat davant de la Policia Nacional amenaces i coaccions d'una empresa de desocupació. Està pendent de desnonament des que un fons voltor va adquirir l'habitatge on viu de lloguer amb la seua dona i denuncia que rep visites periòdiques de l'empresa que els vol fer fora.

Álvaro David i la seua dona Maria van sentir colps a la porta dijous de matí. A crits, dos homes els demanaven que desallotjaren la casa. Després, des del carrer continuaren les amenaces, com ha manifestat en la denúncia que ha presentat en comissaria. "Em va preguntar si baixaríem i li vaig dir que no", moment en el qual un dels homes va dir-li si volia que pujara a traure'l d’allí "de grat o per força".

Els veïns van telefonar a la policia, com explica Gregorio Corrales, un dels veïns, que va assegurar que l’escena era de "pura coacció". Després de l'incident, l'empresa de desocupació va tornar a contactar amb Álvaro per WhatsApp.

"Necessitaven saber quan me n'anava", assegura Álvaro, que diu que això va ser el detonant per a decidir denunciar davant de la Policia Nacional. "No podem dormir", lamenta.

El matrimoni pagava lloguer al banc fins que un fons voltor es va quedar el pis. El 13 de juliol els intentaren desnonar, però la comissió judicial ho va ajornar sense data. Des de gener, a la província d'Alacant s'han produït 424 desnonaments.

També et pot interessar

stats