Fem un trajecte de la C6, afectat per les incidències d’Adif: una hora entre València i Sagunt

Un equip d’À Punt Notícies ha comprovat els endarreriments de la línia alternativa d’autobús que ha facilitat l’entitat pública

Aquest funcionament ha causat un gran descontent entre les persones usuàries, sobretot per la falta d’informació. / À Punt NTC

Dos dies després del robatori d’un quilòmetre de coure i el posterior incendi a l’estació de Massalfassar, continuen produint-se incidències a la línia C6 del servei de Rodalies que connecta Castelló de la Plana amb l’estació del Nord de València, ja que el servei de Renfe s’ha reduït un 66% de forma provisional. 

Per a comprovar com funciona aquesta línia, un equip d’À Punt Notícies ha comprat un bitllet de tren de València a Sagunt. La primera sorpresa ha sigut descobrir que el tren ha sigut cancel·lat en el panell informatiu de l’estació: en menys de dos minuts, ha eixit l’autobús de substitució, que ha recollit els passatgers fora de l’estació. 

De fet, l’autobús ha eixit deu minuts tard i, després de recórrer el centre de València, ha hagut de fer front a les obres d’entrada a la ciutat de València a la carretera V-21. A les 18:20 hores de la vesprada, quan estava previst que arribara a Sagunt, el tren encara es trobava a Puçol. 

Finalment, l’autobús ha tardat vora una hora a arribar a Sagunt des de l’estació del Nord de València. El trajecte hauria d’haver sigut de 35 minuts. 

Aquest funcionament, que segons Adif costarà solucionar alguns mesos, ha causat un gran descontentament entre les persones usuàries, sobretot per la falta d’informació.

També et pot interessar

stats