Un total de 116 menors sahrauís tindran enguany "Vacances en Pau" amb famílies valencianes

Xiquets i xiquetes arriben este dimarts per a passar dos mesos d'estiu lluny dels campaments per a la població refugiada

Les famílies d'acollida reben els xiquets sahrauís
Famílies d'acollida reben xiquetes sahrauís en una imatge d'arxiu / À Punt

Un total de 116 menors sahrauís arriben este dimarts a la Comunitat Valenciana per a passar unes "Vacances en Pau" amb famílies valencianes. L'organització Moviment Valencià d'Ajuda al Poble Sahrauí ha remarcat que la iniciativa busca oferir als xiquets i xiquetes sahrauís "un estiu lluny de les elevades temperatures, allunyant-los durant dos mesos dels campaments de població refugiada sahrauí".

Enguany s'ha ampliat el programa Vacances en Pau per a incloure set xiquets i xiquetes amb necessitats especials, que gaudiran d'activitats en el campament de Calima, amb més de cinquanta persones voluntàries.

Amb l'arribada dels menors sahrauís, recorden des de l'organització, comença un estiu "ple d'il·lusions, convivència i visites mèdiques, però sobretot, comença un estiu on estos menors són els xicotets grans ambaixadors de casa seua, i ens recorden el paper tan important del govern d'Espanya en la resolució d'este conflicte oblidat per tots".

També et pot interessar

stats