Un pacient agredeix dos metges a l'Arnau de Vilanova cridant "soc Satanàs"

L'home, de 45 anys, va colpejar amb el colze la cara d'una sanitària i va pegar una punyada a un metge que va tractar d'auxiliar la seua companya

Hospital Arnau de Vilanova de València, on es va produir la primera mort confirmada
Hospital Arnau de Vilanova de València / À Punt NTC
04 de maig 2021 - 11:49

Agents de la Policia Nacional han detingut un home acusat de colpejar a la cara dos metges que l'atenien mentre cridava ser Satanàs, segons han informat en un comunicat.

L'home, de 45 anys, va acudir aquest dilluns al matí a l'Hospital Arnau de Vilanova de València i es va tombar en una llitera, dins d'una consulta, fins a ser atés.

En el moment en què una sanitària anava a realitzar-li les proves mèdiques, l'home es va alçar de manera sorprenent i li va propinar un colp amb el colze a la cara que li va causar una contusió a la part central del front.

Alertat en sentir els crits de la dona, un metge va acudir ràpidament a la consulta per a veure què passava. Allà va comprovar que un pacient estava agredint la seua companya, per la qual cosa es va interposar entre ella i l'home per a intentar defensar-la. El pacient va atacar el doctor amb una punyada en el llavi superior que li va provocar una ferida.

En arribar al centre hospitalari, els policies van observar les contusions dels dos metges, per la qual cosa van detindre l'home com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat contra un agent de l'autoritat. L'home, que compta amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats