Un nou incendi a Montcada es cobra la vida d'una dona de 79 anys i el seu fill de 56

L'origen del foc podria ser una estufa, segons han confirmat a À Punt fonts de la investigació

Nou incendi a Montcada amb dues víctimes

Després de la mort de sis ancians en l'incendi d'una residència a Montcada aquest dimecres, un altre incendi ha causat la mort d'una dona de 79 anys i el seu fill, de 56 aquesta matinada. Les dues víctimes tenien problemes de mobilitat, segons han informat a À Punt fonts de la família.

El foc s'ha originat en l'habitació del fill i ha afectat un pis de la cinquena planta d'un edifici de la plaça de Sant Jaume. La causa podria ser una estufa, segons han confirmat a À Punt fonts de la investigació

Tan bon punt s'ha rebut l'avís, a les 5:23 hores de la matinada, el Consorci Provincial de Bombers de València ha mobilitzat quatre dotacions dels parcs de Montcada, Paterna, Burjassot, la Pobla de Farnals i cinc unitats de comandament. També s'hi han desplaçat agents de la Policia Local, la Guàrdia Civil i els serveis sanitaris.

Segons ha explicat l'alcaldessa de Montcada, Amparo Orts, han sigut els veïns els que han alertat les autoritats en detectar fum.

Durant les tasques d’extinció, s'ha localitzat el cos sense vida de dues persones, mare i fill, a més d’un gos. Eren els únics ocupants de l'habitatge sinistrat.

Els bombers han hagut d’evacuar els residents de l’edifici, que han pogut tornar a casa passades les 9 del matí, quan el foc s'ha donat per extingit.

Estat en què ha quedat l'edifici sinistrat a Montcada
Estat en què ha quedat l'edifici sinistrat a Montcada / Víctor Vidal

Un agent de la Guàrdia Civil ha hagut de ser atés pels serveis mèdics per una intoxicació lleu.

L'equip de la Policia Judicial especialista en incendis investiga a hores d'ara les causes.

També et pot interessar

stats